Loading...

LASERSKA EPILACIJA DIODNIM LASEROM

Efikasna, sigurna i povoljna epilacija

Naručite se!

KORISTIMO NAJSAVREMENIJU METODU LASERSKE EPILACIJE

Laserska epilacija diodnim laserom je najčešće korišten tip depilacije. No+Vello® diodni LASER je aparat velike snage kojeg je dizajnirao No+Vello® tim za inovaciju i razvoj, primjenjujući iskustvo i uz garanciju brenda koji je svjetski lider na tržištu više od decenije. Zahvaljujući uvođenju diodnog lasera razvili smo Fusion sistem.

Fusion sistem je fuzija, odnosno kombinacija epilacijskih tehnologija: diodni laseri i IPL SHR. No+Vello® Fusion sistem garantuje najbolje rezultate što se tiče uklanjanja neželjenih dlačica sa tijela. Zahvaljujući korištenju obje tehnologije tretiramo na siguran i efikasan način sve tipove kože i dlake. Korištenje tehnologija je prilagođeno potrebama klijenta u svim fazama tretmana.

Naš tretman laserske epilacije diodnim laserom je efikasan, brz, siguran i bezbolan za sve tipove kože i boje dlake.

Tretman laserskom epilacijom u NO+VELLO centru u Sarajevu

Diodni laser u za tretman laserskom epilacijom u NO+VELLO centru u Sarajevu

Naš diodni laser

No+Vello® laserska epilacija diodnim laserom karakteriše se talasnom dužinom od 810 nm, dubinom na kojoj se nalazi većina folikula dlake. Radi tako što postepeno zagrijava dermis dok se ne postigne odgovarajuća temperatura kako bi se uticalo na folikule dlake bez oštećenja kože.

  • Osigurava da zona koja se tretira bude u potpunosti obrađena.
  • Maksimalna sigurnost po kožu.
  • Tretmani su ugodniji i bezbolni.

U centrima No+Vello® možete uživati u koži bez dlaka tokom čitave godine. Zahvaljujući našoj Sun&Safe tehnologiji za depilaciju preplanule kože, možete se depilirati čak i ljeti. Možete se sunčati ili izlagati UVA zracima samo 48 sati prije i poslije tretmana.

Posjetite No+Vello® centar:

Podgorica
ADRESE CENTARA

CIJENE LASERSKE EPILACIJE I IPL EPILACIJE SU NA BAZI JEDINSTVENE TARIFE ZA ŽENE I MUŠKARCE

49 KM - Cijena laserske epilacije u NO+VELLO

49 KM - Cijena laserske epilacije po zoni

Najbolje cijene laser i IPL SHR epilacije za žene i muškarce

Naš diodni laser za epilaciju je dizajniran od strane tima kvalifikovanih stručnjaka koji već više od 10 godina rade na dizajnu i razvoju aparata i tehnika u domenu depilacije.

PERSONALIZOVAN PREGLED PERSONALIZOVAN PREGLED

Kao prvi korak, vaš No+Vello® centar će uraditi procjenu na osnovu upitnika i besplatnog probnog tretmana sa laser aparatom. Ovako će se procijeniti adekvatnost tretmana, odredit će se zone koje će se tretirati, fototip kože i boja, dubina i debljina dlake, a sve u cilju osiguranja optimalnih rezultata.

DIODNI LASER

DIODNI LASER

To je najučinkovitiji laser kod većine tretmana laserske epilacije jer prodire dublje od drugih tipova lasera (Alexandrite) i omogućava tretman na preplanuloj koži.

SISTEM KONTROLE TOPLOTE

SISTEM KONTROLE TOPLOTE

To je sistem hlađenja dermisa putem sonde koja štiti kožu i čini tretman laserske epilacije ugodnijim.

BRŽI APARAT

BRŽI APARAT

No+Vello® diodni laser raspolaže sondom velike površine putem koje se emituje svjetlost. To omogućava smanjenje vremena trajanja tretmana na svim zonama.

No+Vello® DIODNI LASER VELIKE SNAGE

No+Vello® DIODNI LASER VELIKE SNAGE

Diodni laser je aparat velike snage (10 Hz) koji omogućava da tretman bude učinkovit, brz i siguran za kožu.

UGODAN TRETMAN

UGODAN TRETMAN

Zahvaljujući svom dizajnu i kontrastu hladno/toplo na sondi, tretman laserske epilacije ćete osjetiti kao ugodnu laganu masažu.

UŽIVAJTE U NAJBOLJOJ LASERSKOJ EPILACIJI

U SVOM No+Vello® CENTRU!

Naručite se!