Franšize

0
zemalja u svijetu
0+
centara u svijetu
0
centar u CG
Fotoepilacija jednistvena tarifa CG

Prva franšiza koja je isključivo specijalizovana za fotoepilaciju i to sa jedinstvenom tarifom…

25€ jednistvena tarifa No+Vello

Kompanija: Profitabilna franšiza

Jedna od najboljih franšiza u sektoru depilacije koja nudi tretmane IPL fotoepilacije.

Kompanija No+Vello je mreža specijalizovanih centara za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, koja je postala neosporni lider u tom sektoru na svjetskom nivou. Nakon njenog osnivanja u novembru 2007. godine, počela je svoje širenje i otvoreno je 150 centara za samo 6 mjeseci zahvaljujući brzom prihvaćanju poslovnog koncepta i velikom potražnjom za njenim tretmanima. Naša pionirska, inovativna i atraktivna jedinstvena tarifa od 25€ po zoni i sesiji revolucionirala je tržište fotoepilacije.

No+Vello je prvi brend koji je na međunarodnoj razini primijenio koncept jedinstvene tarife za IPL fotoepilaciju i fotopodmlađivanje kože, te predstavlja prvu i najbolju IPL franšizu. Tretmani fotoepilacije su prije bili namijenjeni samo visoko pozicioniranom društvu zbog njene cijene i pojavljivanje No+Vello modela je značilo prekretnicu na tržištu. Ključ uspjeha našeg modela leži u demokratizaciji usluga, čineći ih dostupnim svima što je dovelo do toga da smo danas jedna od najprofitabilnijih franšiza.

Također, postoje i drugi aspekti koji su bez sumnje pomogli tom rastu: tržište u porastu, mala ulaganja i jednostavnost upravljanja, visoka profitabilnost, period otplate investicije u prosjeku između 8 mjeseci i jedne godine, te djelatnosti vezane za estetiku i kult tijela koje su u stalnom porastu.

Zbog svega toga, sa više od 1300 centara, možemo reći da je No+Vello svjetski lider u fotoepilaciji.

Proširite svoje poslovanje

Ako već imate poslovnu djelatnost u sektoru estetike ili teretanu, možete poboljšati svoje poslovanje tako što ćete svojim klijentima ponuditi No+Vello usluge kreirajući mjesto za eksploatisanje ove djelatnosti i brenda u jednom dijelu svog poslovnog prostora.

Pogledajte našu prezentaciju u nastavku

novello_point